Συχνότερες ερωτήσεις

1. Τι επίπεδο προστασίας θα πρέπει να προμηθευτώ ;
2. Τι θα πρέπει να γνωρίζω σχετικά με τα τυφέκια και τα υποπολυβόλα;
3. Πόσο άνετα είναι τα γιλέκα;
4. Πόσο ανθεκτικά είναι τα γιλέκα;
5. Τα γιλέκα προσφέρουν προστασία από μαχαίρι;
6. Υπάρχει κατάλογος προιόντων;
7. Υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης σε μεγάλες παραγγελίες;
8. Τι υλικά χρησιμοποιεί η EnGarde για τα γιλέκα που προορίζονται για την Κυπριακή αγορά;
9. Πωλούνται μεταχειρισμένα αλεξίσφαιρα ή παλαιάς ημερομηνίας κατασκευής;
10. Πόσο άνετα είναι τα εσωτερικά γιλέκα;
11. Υπάρχουν ενδεικτικές τιμές των προϊόντων;


Ερώτηση 1
Τι επίπεδο προστασίας θα πρέπει να προμηθευτώ;

Το επίπεδο ΙΙΙ-Α θα σταματήσει την πλειοψηφία των βλημάτων που προέρχονται από όπλα χειρός όπως τα 9 mm και .44 magnum. Το επίπεδο ΙΙΙ και Ι V προστατεύει από πολυβόλα και άλλα όπλα μακράς εμβέλειας.

Φυσικά κανένα γιλέκο δεν προσφέρει απόλυτη προστασία από όλα τα πυροβόλα όπλα αλλά σας παρέχει την μέγιστη δυνατή προστασία σε αντίξοες καταστάσεις. Τα χαμηλότερα επίπεδα προστασίας παρότι είναι λιγότερο αποτελεσματικά παρέχουν προστασία.

Το επίπεδο ΙΙΙ-Α προτείνεται από το NIJ για τους αστυνομικούς. Είναι το πιο αποδεκτό γιλέκο στην αμυντική βιομηχανία, με πλεονέκτημα στην ασφάλεια, το κόστος και την δυνατότητα να φορεθεί ως εσωτερικό γιλέκο.

Το επίπεδο προστασίας ΙΙΙ και IV επιτυγχάνεται με πλάκες τοποθετημένες σε γιλέκα επιπέδου ΙΙΙ-Α και για το λόγο αυτό είναι βαρύτερα και πιο ακριβά. Η βασική διαφορά μεταξύ των πλακών ΙΙΙ και Ι V είναι ότι το επίπεδο IV σας προστατεύει και από στρατιωτικά διαμετρήματα. Αυτά τα γιλέκα είναι υψηλής αντοχής σε χτυπήματα από πολυβόλα όπλα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα επίπεδα προστασίας συμβουλευτείτε τον παρακάτω βαλλιστικό πίνακα.


Ερώτηση 2

Τι θα πρέπει να γνωρίζω για τα τυφέκια και τα υποπολυβόλα;

Τα τυφέκια και τα υποπολυβόλα έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν περισσότερη δύναμη στο εξερχόμενο βλήμα με αποτέλεσμα να διαπερνά τη ελαφριά θωράκιση. Για αυτόν τον λόγο προτείνουμε να χρησιμοποιούνται αντιβαλλιστικές πλάκες που ξεπερνούν το επίπεδο προστασίας ΙΙΙΑ και φτάνουν στο III και Ι V στο θώρακα και στην πλάτη. Η EnGarde στην Ελλάδα σας προσφέρει πλάκες κατασκευασμένες από κεραμικό/αραμίδιο καθώς και από DYNEEMA ® προκειμένου να καλύψουν τον θώρακα και την πλάτη σας. Η ελαφριά θωράκιση προσφέρει προστασία μόνο από πιστόλια και κυνηγετικά όπλα.


Ερώτηση 3
Πόσο άνετα είναι τα γιλέκα;

Τα αλεξίσφαιρα γιλέκα μας είναι πολύ άνετα διότι μπορούν να κατασκευαστούν ειδικά για εσάς, στα μέτρα σας, σε περιπτώσεις που το απαιτεί ο σωματότυπός σας, προκειμένου να σας προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Το εργονομικά σχεδιασμένο κόψιμό τους προσφέρει απεριόριστη ελευθερία κινήσεων. Η χρήση προηγμένων υλικών όπως το DYNEEMA καθιστά ακόμη πιο άνετη την πολύωρη χρήση των γιλέκων μας.


Ερώτηση 4
Πόσο ανθεκτικά είναι τα γιλέκα;

Τα γιλέκα μας είναι φτιαγμένα από DYNEEMA ® το ανθεκτικότερο υλικό παγκοσμίως. Οι προδιαγραφές του DYNEEMA ® εγγυώνται την αμετάβλητη προστατευτική του ικανότητα για δέκα χρόνια. Δοκιμές έδειξαν ότι μετά το πέρας των δέκα ετών η βαλλιστική του προστασία παραμένει σε υψηλά επίπεδα.


Ερώτηση 5
Τα γιλέκα προσφέρουν προστασία από μαχαίρι;

Τα γιλέκα μας από DYNEEMA ® προσφέρουν προστασία από μαχαίρι 15 Joules . Στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει ότι σας προσφέρει μια πολύ καλή προστασία ενάντια σε σπασμένα γυαλιά και μαχαίρια. Ένα κάρφωμα με βελόνα θα έχει ως αποτέλεσμα το σπάσιμο της βελόνας και στις περισσότερες περιπτώσεις ένα γιλέκο χωρίς καμία ζημιά. Αιχμηρά αντικείμενα όπως παγοκόφτες σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να διαπεράσουν το γιλέκο, ωστόσο δεν είναι εύκολο. Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα σύντομο βίντεο επίθεσης με βελόνα σε άτομο που φορά γιλέκο ΕnGarde.


Ερώτηση 6
Υπάρχει κατάλογος προϊόντων;

Συγγνώμη, αλλά δεν εκδίδουμε κατάλογο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας προτιμάμε να σας ενημερώνουμε για τις πληροφορίες των προϊόντων μας καθώς και για τα καινούρια προϊόντα μέσα από την ιστοσελίδα μας.


Ερώτηση 7
Υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης σε μεγάλες παραγγελίες;

Υπάρχει η δυνατότητα διαπραγμάτευσης των τιμών σε παραγγελίες άνω των δέκα (10) γιλέκων.


Ερώτηση 8
Τι βαλλιστικά υλικά χρησιμοποιεί η EnGarde για τα γιλέκα που προορίζονται για την Κυπριακή αγορά;

Τα ειδικά σχεδιασμένα γιλέκα EnGarde που διατίθενται στην Κυπριακή αγορά είναι υψηλής ποιότητας και είναι σχεδιασμένα για ευρεία χρήση. Συνδυάζοντας τα πιο προηγμένα υλικά διασφαλίζουμε προδιαγραφές υψηλής ποιότητας. Η άνεση και η εργονομία είναι υψηλού επιπέδου χάρις στην χρήση επιχειρησιακών υλικών τα οποία αφήνουν το σώμα να αναπνέει και επίσης είναι αδιάβροχα και αντιανεμικά.

Για το βαλλιστικό υλικό χρησιμοποιούμε DYNEEMA ® το ισχυρότερο υλικό παγκοσμίως. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DYNEEMA ® παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.dyneema.com


Ερώτηση 9
Πωλούνται μεταχειρισμένα αλεξίσφαιρα ή παλαιάς ημερομηνίας κατασκευής;
Όχι. Όλα τα γιλέκα που πωλούνται είναι πρόσφατα κατασκευασμένα προκειμένου να σας προσφέρουν την μέγιστη εγγυημένη προστασία κάθε στιγμή.


Ερώτηση 10

Πόσο διακριτικά είναι τα εσωτερικά γιλέκα;

Τα εσωτερικά μας γιλέκα είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν τέλεια εφαρμογή. Σε αντίθεση με τα παλαιάς γενιάς ογκώδη γιλέκα, παρέχουν υψηλή προστασία παρόλο την λεπτή και ελαφριά κατασκευή τους. Χάρη των παραπάνω φοριούνται ευχάριστα κάτω από τα καθημερινά μας ρούχα. Κατά συνέπεια είναι μία πολύ καλή επιλογή για αστυνομικούς, προσωπικό ασφαλείας και γενικότερα ατόμων που απαιτούν υψηλή προστασία από μαχαίρια/ πυροβόλα όπλα.


Ερώτηση 11
Υπάρχουν ενδεικτικές τιμές των προϊόντων ;

Για πληροφορίες σχετικά με τιμές παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 

EnGarde body armor: www.engardebodyarmor.com
EnGarde Denmark: www.engardedenmark.com
EnGarde France: www.engarde.fr
EnGarde Germany: www.engarde-germany.de
EnGarde The Netherlands: www.engardekogelvrijekleding.nl
EnGarde Norway: www.engardenorge.com
EnGarde Spain: www.engardespain.com
EnGarde Sweden: www.engardesweden.com
EnGarde Switzerland: www.schutzwesten.ch
EnGarde Turkey: www.engardeturkey.com
EnGarde United Kingdom: www.ukbodyarmour.com
EnGarde United States: www.usabodyarmor.com